• O nas
  • Naše dejavnosti
    • Kmečki muzej
    • Žita, moke in testenine
    • Ekološka zelenjava
    • Predelava sadja
    • Obisk kmetije
  • Trgovina
  • Blog
  • Kontakt
What are you looking for?
Trending Searches: Tractor STX430 STX450
Popular categories
Darila

Darila

5 products
Ekološka moka

Ekološka moka

3 products
Ekološka zelenjava

Ekološka zelenjava

23 products
Ekološka žita

Ekološka žita

3 products
Ekološke testenine

Ekološke testenine

39 products
Ekološki Zeliščni Čaji

Ekološki Zeliščni Čaji

1 product
View all categories

Ste pozabili geslo?

0 0
0 Košarica
Košarica (0)
Vmesni seštevek: 0,00€

Blagajna

  • O nas
  • Naše dejavnosti
    • Kmečki muzej
    • Žita, moke in testenine
    • Ekološka zelenjava
    • Predelava sadja
    • Obisk kmetije
  • Trgovina
  • Blog
  • Kontakt
0 0
0 Košarica
Košarica (0)
Vmesni seštevek: 0,00€

Blagajna

Domov Ekološka moka

Ekološka Pirina Moka, polnozrnata

3,80€ – 17,50€

To je moka, ki jo pri nas uporabljamo za vse: od paniranja, do kruha. Je naša ˝hišna˝ moka. Naš ˝glavni mlinar˝ Damijan ve, da je ne sme zmanjkati, zato smo veseli, da imamo lasten mlin na kamne, ki nam jo lahko zmelje kadarkoli. Za nas in za Vas! Obvezno morate poizkusiti pirin kruh po spodnjem receptu. Za naš Ekološki pirin kruh, iz seveda domače pirine moke, smo že 2x prejeli Zlato priznanje na Dobrotah slovenskih kmetij na Ptuju. To pa ni kar tako ;-).

Dobro. Domače. Dvornik.

ODLIČEN PIRIN KRUH IZ DOMAČE DVORNIKOVE PIRINE MOKE:

Potrebujemo:

  • 750g eko Dvornikove pirine moke J
  • 8g svežega kvasa
  • 15g soli
  • 15g sladkorja
  • 30g olivnega olja
  • 400ml tople vode (ledeno mrzle vode, če pripravljamo testo za pizzo)

Navodilo za pripravo kruha:

  • Pečico pripravimo na 240 stopinj Celzija.
  • Vse sestavine zmešamo v testo, ga gnetemo 3 – 5 minut in pustimo, da testo počiva približno 45 minut.
  • Testo ponovno zgnetemo (gnetemo 2 minuti).
  • Testo položimo v model za toast (ker se testo razleze) in pustimo cca. 30 minut, da naraste.
  • Model damo v pripravljeno pečico in temperaturo pečice znižamo na 200 stopinj Celzija.
  • Pečemo 30 minut.
  • Kruh damo ven iz modela in pustimo, da se ohladi.

Navodilo za pripravo pizze:

  • Pečico pripravimo na 240 stopinj Celzija.
  • Zgnetemo testo.
  • Testo lahko takoj pričnemo uporabljati za pizzo – ga zvaljamo na poljubno debelino. To testo za pizzo ne naraste preveč.
  • Preostanek testa spravimo v hladilnik in uporabimo v treh dneh.
  • Na testo namažemo Eko Dvornikovo Paradižnikovo mezgoin dodamo poljubne sestavine.
  • Ko je pečica segreta na 240 stopinj Celzija, pizzo damo v pečico in pečici znižamo temperaturo na 200 stopinj Celzija. Pečemo približno 10 minut.

Eko kmetija Dvornik Vam želi DOBER TEK!

Damijan & Erika & Klara

SKU: pirina-moka GTIN: Array
Kategorija Ekološka moka
Oznaka: Izdelka ne pošiljamo po pošti - Več informacij
Počisti
Dodatne informacije
Teža izdelka (kg)

1 kg, 2 kg – Izdelka ne pošiljamo po pošti, 5 kg – Izdelka ne pošiljamo po pošti

Podobni izdelki

Ekološki Paradižnik 500 g

1,70€ Beri dalje

Ekološka Blitva 500 g

3,00€ Dodaj v košarico

Ekološka Zelena Paprika 500 g

2,00€ Beri dalje

Ekološka Oranžna Paprika 500 g

2,00€ Beri dalje

Ekološka Ajdova Moka, polnozrnata

4,30€ – 20,00€ Izberite možnosti

Ekološka Ajdova Kaša

4,50€ – 21,00€ Izberite možnosti

Ekološke Solatne Kumare 500 g

1,30€ Beri dalje

Prodaja na kmetiji Dvornik

Po predhodnem dogovoru.
Ob vikendih in praznikih – zaprto!

Kako do nas?

Prodaja na tržnici

Ravne na Koroškem:
vsak petek in soboto od 8h – 12h;

Slovenj Gradec:
vsak četrtek v Hipermarketu Mercator Slovenj Gradec, od 9h – 16h;

KJE KUPITI IZDELKE 

Na kmetiji Dvornik – Kako do nas?
Ravne na Koroškem, tržnica:
vsak petek in soboto od 8h – 12h

Hipermarket Mercator Slovenj Gradec: vsak četrtek od 9h – 16h
Trgovinca, Žalec

Korotan, Kranj, Struževo
Moja Kmetija, Ljubljana, Nove Fužine
Domača Štacuna, Celje

Rimski vrelec,  Kotlje

Gšeft, St.Michael ob Bleiburg, Avstria

Zommstehen am Mårkt, Wr. G. 10, 9020 Klagenfurt am Wörthersee, Avstria

 

KONTAKT Z NAMI

Kmetija Dvornik
Šentanel 24
2391 Prevalje

Kako do nas? Zemljevid …

T:+386 41 365 804
E: info@kmetija-dvornik.si

Vse pravice pridržane © Kmetija Dvornik

Izdelava spletnih strani

Home
Shop
Wishlist
More
More
  • O nas
  • Naše dejavnosti
    • Kmečki muzej
    • Žita, moke in testenine
    • Ekološka zelenjava
    • Predelava sadja
    • Obisk kmetije
  • Trgovina
  • Blog
  • Kontakt